Manege 't Zandeind

Manege 't Zandeind wilde graag een moderne website. De manege organiseert veel activiteiten en deze moesten uiteraard terugkomen op de website. Met WordPress kunnen snel nieuwe activiteiten en nieuwsberichten toegevoegd worden. Zo missen bezoekers niks!

Bekijk de website

Manege 't Zandeind' website
Manege 't Zandeind' Tablet Screen

Scroll deze afbeelding

Wordpress

Deze website is gebouwd op WordPress. Dit is het meest gebruikte Content Management Systeem in de wereld. Degelijk gebouwd en goed onderhouden. Gebruiksvriendelijk en flexibel in het gebruik. Met dit systeem kan de klant zelf teksten, berichten en gebruikerservaringen aanpassen en toevoegen.

Responsive

De website van de manege is helemaal responsive. Eigenlijk niet zo uniek, want al mijn websites zijn dit! Responsive betekent dat de site geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik. Het ontwerp past zich aan het formaat beeldscherm aan. Zo kun je op elk apparaat de website goed lezen en gebruiken.

Unieke agenda

Manege 't Zandeind is actieve manege met veel activiteiten en nieuws. De vele terugkerende bezoekers zien op de website direct wat er speelt en wanneer de komende activiteiten zijn. De speciaal ontworpen agenda functies zorgen ervoor dat nieuwe activiteiten snel toegevoegd kunnen worden door de manege.