Kraamzorg Homecare

In het najaar van 2013 heb ik de website van Kraamzorg Homecare een nieuw uiterlijk gegeven. Het resultaat is een voor mobiel geschikt en uniek ontwerp met WordPress back-end. Gemakkelijk te onderhouden en duidelijk voor de bezoeker!

Bekijk de website hier

Kraamzorg Homecare website
Kraamzorg Homecare Tablet Screen

Scroll deze afbeelding

Wordpress

Deze website is gebouwd op WordPress. Dit is het meest gebruikte Content Management Systeem in de wereld. Degelijk gebouwd en goed onderhouden. Gebruiksvriendelijk en flexibel in het gebruik. Met dit systeem kan de klant zelf teksten, berichten en gebruikerservaringen aanpassen en toevoegen.

Responsive

De Kraamzorg Homecare website is helemaal responsive. Eigenlijk niet zo uniek, want al mijn websites zijn dit! Responsive betekent dat de site geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik. Het ontwerp past zich aan het formaat beeldscherm aan. Zo kun je op elk apparaat de website goed lezen en gebruiken.

Conversie

Design moet niet alleen mooi zijn, maar ook goed werken. Bij het ontwerp heb ik rekening gehouden met de doelen van de website. Bezoekers moeten gemakkelijk informatie aan kunnen vragen en duidelijk zien waar ze zich kunnen aanmelden. Met gebruikerservaringen wordt aangetoond dat huidige klanten zeer tevreden zijn.