De Blokhut Riel

Op het terrein van de manege staat De Blokhut die te huur is als groepsaccomodatie. Ik heb een nieuwe website ontworpen met mooie sfeerbeelden. Met WordPress is een reserveringssysteem gebouwd zodat bezoekers direct de beschikbaarheid kunnen bekijken en een reservering kunnen plaatsen.

Bekijk de website

De Blokhut Riel' website
De Blokhut Riel' Tablet Screen

Scroll deze afbeelding

Wordpress

Deze website is gebouwt op WordPress. Dit is het meest gebruikte Content Management Systeem in de wereld. Degelijk gebouwd en goed onderhouden. Gebruiksvriendelijk en flexibel in het gebruik. Met dit systeem kan de klant zelf teksten en berichten aanpassen en toevoegen.

Responsive

De website van de Blokhut is helemaal responsive. Zoals al mijn websites! Responsive betekent dat de site geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik. Het ontwerp past zich aan het formaat beeldscherm aan. Zo kun je op elk apparaat de website goed gebruiken.

Reserveringen

Met een reserveringsplugin is een systeem gemaakt waarmee bezoekers van de website de beschikbaarheid van de Blokhut kunnen zien. Daarnaast kunnen ze ook zelf een reservering maken. De Blokhut kan deze reserveringen vervolgens zelf bevestigen in het beheer gedeelte.